Integritetspolicy

 

Hantering av personuppgifter

Samordningsförbundet Skåne Nordost (222000-2790) följer de direktiv om hantering av personuppgifter som dataskyddsförordningen (GDPR) kräver.

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

  • Samordningsförbundet Skåne Nordost
  • Spannmålsgatan 7 29132 Kristianstad
  • Åsa Linné
  • asa.linne@sfsno.se 0768-837057

Uppgifterna hanteras i ett lösenordsskyddat CRM-system. Samordningsförbundet Skåne Nordost lämnar endast ut dessa personuppgifter till tredje part om vi skulle tvingas överlämna en obetald faktura till inkasso.

Samordningsförbundet Skåne Nordost har en hög IT-säkerhet med krypterad hårdvara som med din integritet i fokus skyddar mot intrång utifrån. Inga personuppgifter finns tillgängliga i öppna system.

Rensning av person- och kontaktuppgifter till kunder sker regelbundet eller när affärsrelationen upphör.

Rätt att begära information

Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter, skicka en begäran till asa.linne@sfsno.se. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig och att få uppgifter rättade, men observera att Samordningsförbundet Skåne Nordost endast har tillgång till uppgifter som använts i samband med att ni har beställt något av oss eller engagerat er som lokalsupporter.

Stöld eller intrång

Vid stöld, dataintrång och/eller inbrott i datakänsliga utrymmen meddelas Dataskyddsinspeltionen omgående.

//Samordningsförbundet Skåne Nordost